Σελίδες

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τα «βρόντηξε» ο Παναγιωτίδης από τον συνδυασμό του Φ.Δομουχτσίδη στον δήμο Σιντικής

Ασκώντας σκληρή κριτική στους συνεργάτες του υποψήφιου Δημάρχου Σιντικής κ.  Φώτη Δομουχτσίδη, αποχωρεί απο τον συνδυασμό του ο επι τέσσερεις τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σάββας Παναγιωτίδης.
Με γραπτή του δήλωση γνωστοποιεί τους λογούς αποχώρησης του :


«Πριν αρκετό καιρό αποφάσισα να βοηθήσω με όσες δυνάμεις διαθέτω την προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και το έπραξα μέχρι σήμερα συνειδητά.
Ορισμένοι όμως συνεργάτες και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κυρίου Δομουχτσίδη , θεωρούν εντελώς αυθαίρετα και λανθασμένα ότι οι «εκλογές είναι τελειωμένες απο τώρα» και τον οδηγούν σε λανθασμένες επιλογές.
Αφού υπενθυμίσω ότι οι «εκλογές τελειώνουν όταν κλείσουν οι κάλπες» και προκειμένου να μην αδικήσω τόσο τον ίδιο τον υποψήφιο Δήμαρχο όσο και τους «σοφούς» αυτούς συνεργάτες του και για να μην αποτελώ εμπόδιο στα «μεγαλεπήβολα» σχέδια τους αποφάσισα να μην ανήκω πλέον στην ενεργή ομάδα των υποστηρικτών του.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους δημότες που για τέσσερις τετραετίες με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν Δημοτικό Σύμβουλο και ασφαλώς είναι ελεύθεροι να κάνουν τη δική τους επιλογή.
Σιδηρόκαστρο 31 Μαρτίου 2014
Παναγιωτίδης Σάββας

πηγη: http://kastrosintikis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: