Σελίδες

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Είχε βάλει στόχο τα παγκάρια

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών μία περίπτωση απόπειρας κλοπής και δύο περιπτώσεις κλοπών σε παρεκκλήσια που έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.
Συνελήφθη, στο....
πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 46χρονος που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των κλοπών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο 46χρονος να οδηγεί ένα αυτοκίνητο και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος βρέθηκε πλήθος κερμάτων.

Επίσης, βρέθηκε μία αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή, με την οποία λίγη ώρα πριν επιχείρησε να αφαιρέσει χρήματα από το παγκάρι παρεκκλησίου στις Σέρρες, πλην όμως έγινε αντιληπτός από πολίτες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε με τον ίδιο τρόπο χρηματικά ποσά από τα παγκάρια δύο παρεκκλησίων στο Μανδράκι Σερρών και στον Ομαλό Σερρών.

Το χρηματικό ποσό σε κέρματα, η αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή, καθώς και ένας φακός και μία πτυσσόμενη κεραία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: