Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Ο Χρ. Μέγκλας το απόλυτο αφεντικό στον Εθνικό Γαζώρου

Στην εποχή Μέγκλα πέρασε ο Εθνικός Γαζώρου μετά και την επίσημη ανακοίνωση περί αποχώρησης του Γιώργου και του Νίκου Καλαποτλή, όπως εξάλλου είχε προαναγγείλει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Εθνικού Γαζώρου, Γιώργος Καλαποτλή.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ:

Μετά τις Έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των Μετόχων στις (21/07/2014 και 01/08/2014) της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ σας ενημερώνουμε ότι αποχώρησαν από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας οι Γιώργος και Νίκος Καλαποτλής. Επίσης, αποχώρησε από την Προεδρία και το Διοικητικό Συμβούλιο ο κος Γιώργος Καλαποτλής, τον οποίο και ευχαριστούμε για τις προσπάθειές του.
Για τις νέες Διοικήσεις, Ερασιτέχνη και ΠΑΕ, τις διοικητικές αλλαγές, το νέο πλάνο της Εταιρείας και τη συνέχιση της προσπάθειας για την προώθηση του αθλητισμού του Νομού Σερρών, καθώς και για τη νέα οργανωτική δομή για ορθότερη λειτουργία της ομάδας θα ενημερωθούν οι φίλοι μας σε λίγες ημέρες, ύστερα από την ολοκλήρωση των διοικητικών διαδικασιών στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
Αφού υπεβλήθη ολοκληρωμένος φάκελος της ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής για το 2014-2015.
Η ομάδα ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ με φιλόδοξους στόχους συμμετέχει στο δύσκολο πρωτάθλημα, όπου ιστορικές ομάδες αγωνίζονται και επιδιώκει τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους με πίστη στα ποδοσφαιρικά όνειρα που έχει ο Νομός Σερρών.

Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: