Σελίδες

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τι κάνει σήμερα η Καλλιόπη Ευαγγελίδου;

Ήταν η Τατιάνα Δράκου στη Λάμψη
Η κόρη της Βίλμας Τσακίρη και του Γιάννη Ευαγγελίδη δεν θα μπορούσε να μην έχει πάρει τα γονίδια της οικογένειάς της. Έτσι, με το μικρόβιο του ηθοποιού μέσα της, τράβηξε το δρόμο της υποκριτικής. Σε ηλικία τεσσάρων ετών μάλιστα έπαιξε και τον πρώτο ρόλο της στο....
θέατρο.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου σπούδασε φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών ενώ αποφοίτησε με άριστα από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Έχει επίσης κάνει και αρκετά χρόνια χορό.

Στο σανίδι ξεκίνησε να εμφανίζεται το 1992 με τον θίασο του Γιώργου Κιμούλη στο έργο «Συρανό ντε Μπερζεράκ» του Ροστάν και από τότε ακολούθησαν πολλές συνεργασίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Στο τηλεοπτικό κοινό έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρώτο της κιόλας ρόλο, αυτόν της Τατιάνας Δράκου στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Λάμψη.

Από το 2007 άρχισε να συνεργάζεται με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και διετέλεσε πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών από το 2007 έως το τέλος του 2010. Ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο κάνοντας εκπομπές.

Εδώ και αρκετά χρόνια, τουλάχιστον έντεκα, ζει με το σύζυγό της, Φώτη Θεοδωρίδη, στις Σέρρες και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου προσπαθεί να μιλά με τα παιδιά της για τα τρέχοντα ζητήματα, να τους εξηγεί και να καταλαβαίνουν. Όπως λένε στο newsbeast.gr άνθρωποι που τη γνωρίζουν, με τα παιδιά τους μιλά μέχρι και για την κρίση όχι για να σταματήσουν να ζητούν πράγματα αλλά για να συμπαραστέκονται στα παιδιά που μπορεί να μην έχουν ένα χαρτζιλίκι. Τους συμβουλεύει ακόμη να μην κοκορεύονται για πράγματα που μπορεί να έχουν, γιατί υπάρχουν και παιδιά που μπορεί να μην έχουν. «Η συμπεριφορά μου από την κρίση δεν έχει επηρεαστεί ως μητέρα γιατί αγωνίζομαι τόσο εγώ όσο κι ο πατέρας τους να μην τους λείψει τίποτα από όσα θεωρούμε απαραίτητα», έχει πει.

Μεγαλώνει τα παιδιά της με αγάπη, όπως άλλωστε μεγάλωσε και εκείνη.

Με το σύζυγό της έχουν δύο κόρες και ένα γιο. Και γι’ αυτό υποστηρίζει ότι στα παιδιά οφείλουμε να δίνουμε αγάπη και πληροφορίες. Μάλιστα, είναι διαρκώς δίπλα στα παιδιά της, όπως και ο σύζυγός της.

Συνεχίζει να ασχολείται με το επάγγελμά της μακριά από την Αθήνα. Γνωρίζει μάλιστα τις δυσκολίες που έχει ο χώρος της αλλά δεν πτοείται. Το σημαντικότερο για εκείνη άλλωστε είναι η οικογένειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: