Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Ο 41χρονος που εξαπατούσε Σερραίους πολίτες

Ο εικονιζόμενος Μαζνεϊκο Δημήτριος του Αθανασίου και της Αικατερίνης, γεννηθείς στις Σέρρες το έτος 1972, κάτοικος Σιδηροκάστρου Σερρών, συνελήφθη στις 8 Μαΐου 2014 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για απάτες σε βάρος πολιτών...


Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 41χρονου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Συγκεκριμένα, η εν λόγω δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία για τον εντοπισμό τυχόν άλλων περιπτώσεων απάτης, που έχουν τελεσθεί από τον ανωτέρω και δεν έχουν καταγγελθεί καθώς και για την αποτροπή τέλεσης νέων.

Γενικότερα η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου και των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90909 και 23210-20140 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαζνεϊκο από την άνοιξη του 2013 έως και την ημέρα που συνελήφθηεμφανιζόταν σε πολίτες ως υπάλληλος του υπουργείου Υγείας και τους έπαιρνε χρήματατάζοντάς τους ότι θα μεσολαβούσε για να λάβουν επιδοτήσεις, επιδόματα ή οικονομικές ενισχύσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: