Σελίδες

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

«Ο χρυσός φέρνει πιο κοντά τους Τζιτζικώστα-Ιωαννίδη»

Χαραλαμπίδου: Ενδοοικογενειακός καυγάς για τις εξορύξεις σε Χαλκιδική και Σέρρες
Επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη εξαπέλυσε η υποψήφια περιφερειάρχης Δέσποινα Χαραλαμπίδου, με αφορμή την....
αντιπαράθεση των δύο πρώτων ως προς τις εξορύξεις χρυσού σε Χαλκιδική και Σέρρες.

«Με έκπληξη παρακολουθώ τoν ενδοοικογενειακό καυγά, ανάμεσα στον επίσημο υποψήφιο και τον "μπαλαντέρ" της ΝΔ για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, για το θέμα του χρυσού. Η αλήθεια είναι ότι ο μεν κ. Τζιτζικώστας ανακάλυψε τη… Χαλκιδική, ενώ την ίδια ώρα άναβε το πράσινο φως για έρευνες στο νομό Σερρών, ενώ ο κ. Ιωαννίδης με τη σιωπή του στα έδρανα του κοινοβουλίου έχει ευθύνες για τις καταστροφικές εξορύξεις στη Χαλκιδική και τις προωθούμενες σε Σέρρες και Κιλκίς. Φαίνεται πως στην περίπτωση των δύο εκλεκτών της κυβέρνησης Σαμαρά, ισχύει η γνωστή φράση: "Ο χρυσός τους φέρνει πιο κοντά…"», δήλωσε η κ. Χαραλαμπίδου.

Παράλληλα επεσήμανε ότι η παράταξή της «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα», «δεν θα επιτρέψει στις όποιες "επενδύσεις" να καταστρέψουν το περιβάλλον των περιοχών και το μέλλον των κατοίκων και των επόμενων γενιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: