Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Δωρεάν στο γήπεδο οι γονείς και τα παιδιά των ακαδημιών, των Ικάρων. - Σήμερα στις 17:00 κόντρα στον Αρκαδικό

Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών,  προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει το Σάββατο 25/01/2014 στις 17:00 με αντίπαλο τον....
Αρκαδικό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.
Περιμένουμε την ανταπόκριση από όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, καθώς και τους γονείς τους, να ενισχύσουν την ανδρική ομάδα με την παρουσία τους στο δύσκολο παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Με πρωτοβουλία του πρόεδρου Αριστείδη Αθανασιάδη, η είσοδος για τα παιδιά της Ακαδημίας μας και του γονείς τους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Στο ημίχρονο του αγώνα τα παιδιά μπορούν να διαγωνιστούν σε παιχνίδια ανά ηλικία, με τους νικητές να κερδίζουν δώρα. Επίσης, για τους παρευρισκόμενους θα γίνουν κληρώσεις για ένα τάμπλετ, μία μπάλα και 2 t-shirt με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας μας. Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναψυκτικά προσφορά της ΝΕΚΤΑΡ. Τονίζεται η παρουσία των Ακαδημιών, στο γήπεδο στις 16:40 για να καθίσουν (τα παιδιά) όλα μαζί και να φορούν το T-shirt της ομάδας (Κατασκηνώσεις Τζιώνη - Benetton) για να υπάρχει ομοιομορφία.
Προσβλέπουμε στην ευσυνειδησία των φιλάθλων μας, ώστε να ενισχύσουν τον σύλλογο, κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, αγοράζοντας εισιτήριο του αγώνα, που τιμάται προς 7 ευρώ.
**Πλέον τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν -50%, και θα έχουν ισχύ για όλους τους αγώνες του β’ γύρου!
#Ας κάνουμε τα απογεύματα Σαββάτου, «κυανοκίτρινα» και μπασκετικά! Το αξίζει η ομάδα μας, το αξίζει η περιοχή μας!
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: