Σελίδες

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο Αλέξανδρος Αραμπατζής, ανακοίνωσε την έναρξη του sertharros.gr

Στον κόσμο του διαδικτύου και επίσημα μπήκε από την Παρασκευή 24/1/2014  το «Σερραϊκόν Θάρρος» εγκαινιάζοντας την online παρουσία του στην διεύθυνση www.sertharros.gr. Έτσι οι αναγνώστες του έντυπου φύλλου αλλά και οι απανταχού χρήστες του διαδικτύου θα έχουν πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρό σε ειδήσεις, σχόλια, πληροφορίες, ενημέρωση, αγγελίες κ.α.
Το νέο site, παρότι θα....
στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ύλη του έντυπου φύλλου, θα έχει και ισχυρή αυτόνομη παρουσία, δημοσιεύοντας περιεχόμενο (ειδήσεις, και κυρίως σχολιασμό της επικαιρότητας) αποκλειστικά και μόνο στη διαδικτυακή έκδοση.
Η έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση των γεγονότων και στην συνεχή σχολιογραφική προσέγγιση των ειδήσεων, πλην όμως στο www.sertharros.gr θα βρίσκει κανείς και όλες τις μόνιμες στήλες της εφημερίδας.
Η δομή του site περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες: επικαιρότητα, πολιτική, αθλητικά, απόψεις, πολιτισμό, αγγελίες, συνεντεύξεις, ειδικά θεματικά αφιερώματα και – φυσικά-  όλες τις στήλες του «Σερραϊκού Θάρρους».
«Επιδιώκουμε να προσελκύσουμε χρήστες του Ίντερνετ που δεν έχουν ενδεχόμενα καμία επαφή με το έντυπο φύλλο».
«Μετά την δημιουργία του serresfoititis.gr, του πρώτου και μοναδικού site για τους φοιτητές και τους νέους των Σερρών, η δημιουργική ομάδα της Win ΕΠΕ ολοκλήρωσε τη σχεδίαση και έθεσε σήμερα σε λειτουργία το ενημερωτικό portal www.sertharros.gr.

Σε μια εποχή που οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο έντυπος Τύπος είναι τεράστιες ενώ την ίδια στιγμή η διαδικτυακή ενημέρωση και επικοινωνία προχωρούν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, επιχειρούμε την μετάβαση στον δυναμικό χώρο του Διαδικτύου με ένα σύγχρονο, λειτουργικό και πολυθεματικό site, επιδιώκοντας να προσελκύσουμε χρήστες του Ίντερνετ που δεν έχουν ενδεχόμενα καμία επαφή με το έντυπο φύλλο αλλά και όλους εκείνους που αναζητούν γρήγορη, σφαιρική, αξιόπιστη ενημέρωση και αιχμηρό σχολιασμό της επικαιρότητας», δήλωσε ο διευθυντής του www.sertharros.gr κ. Αλέξανδρος Αραμπατζής.

Την αρχισυνταξία της νέας ενημερωτικής πύλης αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Βούλα Αγκαθά, ενώ το www.sertharros.gr θα υποστηρίζεται από έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων, γραφιστών, φωτογράφων και web developers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: