Σελίδες

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Φωτ.Αραμπατζή: δεν ζητώ την προστασία της Βουλής

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων περί άρσης της βουλευτικής της ασυλίας, η Βουλευτής Ν. Σερρών της Ν.Δ. κ. Φωτεινή Αραμπατζή έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από διαδικτυακά δημοσιεύματα και ρεπορτάζ τοπικών καναλιών πληροφορήθηκα προχθές το βράδυ, τα περί πιθανής άρσης της βουλευτικής μου ασυλίας για ισχυριζόμενη εργατική διαφορά.
Επικοινώνησα αμέσως τόσο με τον....
Πρόεδρο της Βουλής όσο και με την αρμόδια Υπηρεσία της Ειδικής Γραμματείας της Βουλής προκειμένου να λάβω γνώση.
Μέχρι σήμερα 17/01/2014 δεν έχει διαβιβαστεί κανένα αίτημα στην Βουλή, δεν έχει ζητηθεί η άρση της ασυλίας μου, σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν και λέχθηκαν.
Από λόγους επιβεβλημένης επιμέλειας απευθύνθηκα και στον Εισαγγελέα Σερρών.
Με πληροφόρησαν ότι υπάρχει μηνυτήρια αναφορά του Επιθεωρητή Εργασίας Σερρών για ισχυριζόμενη εργατική διαφορά. Αφορά δύο πρώην εργαζομένους δημοσιογράφους του «ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση», που τώρα εργάζονται στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό «Επιλογές» και διεκδικούν εκ των υστέρων, στις 18/04/2013, από την επιχείρηση «ΔΙΚΤΥΟ» Α.Ε., στην οποία δεν συμμετέχω από τον Μάιο του 2012, νέες εργατικές αξιώσεις για το διάστημα από το 2008 έως και το 2013.
Εφόσον οι δικαστικές αρχές κρίνουν τελικώς ότι η διαφορά αυτή θα πρέπει να εκδικαστεί κατόπιν άρσης της ασυλίας μου, διευκρινίζω ότι θα ζητήσω η ίδια από το Κοινοβούλιο να την εγκρίνει ομοφώνως, καθώς η υπόθεση αυτή δεν σχετίζεται με την άσκηση των βουλευτικών μου καθηκόντων και ως εκ τούτου δεν ζητώ την προστασία της Βουλής.»
anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: